News

3 Sex Vraag Lange abstinentie en seks met nieuwe partner

3 Sex Vraag: Lange abstinentie en seks met nieuwe partner

Ik had geen seks per jaar en een half. Is het mogelijk na zo’n lange onthouding om onaangename of zelfs pijn te voorkomen?
Het is onwaarschijnlijk dat ze helemaal zullen verschijnen als je gezond bent en echt liefde wilt maken met een concrete man. Meestal geeft na een pauze, integendeel, genot, en als er pijn is, wordt het geassocieerd met andere redenen, bijvoorbeeld met een ontstekingsproces of een afwijzing van een partner, misschien zelfs op een onbewust niveau.

Ik kan geen seks hebben https://flowonewheels.com/elitepersonalfinance/ met een nieuwe partner: de vagina is gehydrateerd, maar de spieren zijn erg gecomprimeerd en de jongeman kan niet binnenkomen. Ik heb dit voor de eerste keer, ik ben erg bezorgd . Met wat het kan worden aangesloten? Hoe het probleem op te lossen?
Oorzaken kunnen zowel fysiologisch als psychologisch zijn. Waarschijnlijk is je relatie nog niet vrij vertrouwd geworden en je lichaam verzet zich tegen nieuwe seksuele ervaring. Je kunt het zelfs niet realiseren, maar je lichaam zet de barrière. Het is mogelijk dat dit spasme

een reactie is op een partneragressie. Vergeet niet dat een man te persistent was? Of maakte het duidelijk dat voor hem het “gewoon seks”? Of misschien, tijdens de nabijheid, heb je al onrijpe momenten? Eindelijk is er een derde optie – deze jongeman betekent veel voor jou, en je maakt je gewoon zorgen. Alle problemen van een psychologische aard kunnen worden opgelost: kies een pose waarin u het proces volledig controleert. Als de situatie niet verandert, draait u naar de gynaecoloog en neuroloog om de diagnose van “vaginisme” te elimineren – een convulsieve snit in de spieren van de vagina en het bekken.

Tijdens seks heb ik een voet. Mijn vriendinnen zeggen dat ze ook gebeuren. Waarom dit gebeurt en of ik naar de dokter moet gaan?
De zaak is gebruikelijk en is niet direct gerelateerd aan seks. De voeten kunnen worden verminderd
Bloedcirculatie. Dit gebeurt vaak bij vrouwen na de bevalling, maar niet alleen ze hebben. Ik adviseer, niet uitgesteld, neem contact op met je phleboloog en controleer de staat van de voetaderen.

Contact Us