News

Alphonse beroep

Beroep: Alfons

Mooi en slank, in staat om te zorgen en te praten complimenten, viagra nl mooie geliefden en interlocutors … De verleiding om verliefd te worden op zo’n man is erg groot, maar het zal duur hebben voor zijn gevoelens.

Gigolo-mannen zijn gericht op volledig gedefinieerde vrouwen – rijk. En dit is het enige criterium bij het zoeken naar het slachtoffer. De rest van de dames zijn de leeftijd, de grootte van de buste, intelligentie en schoonheid – worden niet volledig overwogen.

Alphonsees Zet hun netwerken zonder haast, vakkundig en competent met behulp van alle beschikbare methoden – beginnend met een buigen en eindigen met folteringherkenning. Sommigen gaan zelfs naar de initiële financiële investeringen in het doel van hun aandacht – betaling van taxi’s, rekeningen in het restaurant en boeketten. Maar het is niets meer dan investeringen voor verwachte genereuze dividenden.

Soms kost liefde echt ..

De sleutel tot het hart en de portemonnee

Hoe meer ervaren Alfons, hoe moeilijker het is om zijn intenties in de eerste fase te begrijpen. Het is niet nodig om te vergeten dat echte professionals prima en subtiel werken. Wat geeft Alphonse een eenzame vrouw? Illusie van liefde en aanbidding. Maar niet alles is zo eenvoudig.

Vaker overtuigen Alfons een vrouw in het feit dat zonder hem niets is. Dat hij alleen zal liefhebben en haar bloemen geven. Daarom vallen alleenstaande dames in psychologische verslaving en betalen, betalen, betalen volgens het “knappe en monster” -regeling. Of Alfonso bouwt het schema van “mama en zoon”, “mama en het slachtoffer van omstandigheden”, “Heiland en niet-wijn”, enzovoort, kunnen de regelingen een miljoen zijn, en elk is afhankelijk van de situatie en het psychotype van de slachtoffer.

Behandel de zorg voor nieuwe kennissen die vertellen over hun huisvesting, materiaal en andere problemen die financiële tint dragen.

Sommige alphonses kunnen wonderen van vindingrijkheid tonen en geld uit het slachtoffer uittrekken onder dergelijke fantasiewegenties, wat gemakkelijker te geloven is dat de situatie precies is wat hij het heeft uitgevonden. In het algemeen is Zhigolo – het beroep zeer creatief en gecompliceerd, evenals riskant, omdat er geen gevaarlijk wezen meer is dan een woedende vrouw die zich realiseerde dat ze werd misleid.

Maar je moet geen alphonses romantiseren en nog meer om de illusies te voeden nadat alles duidelijk is geworden. Natuurlijk droomt ieder van ons erom om de enige en unieke, en bedrogen vrouwen te worden die het meest verliefd is op Gigolo, dus hoop soms dat het zal stoppen. Helaas, zal niet stoppen. Bovendien is Alfons constant in de zoekopdracht, en soms zijn verschillende romans parallel. Immers, dit beroep is in wezen een verkoopmanager die zichzelf en zijn ideeën verkoopt aan rijke dames. En hoe hoger de professionaliteit, des te meer geld om voor hem te lagen.

Probeer niet in schulden grote bedragen te geven, zelfs als je verliefd bent op deze persoon. Gigolo, die een paar keer zacht “nee” ontving, zal verdwijnen uit je gezichtsveld.

Moet in geen geval de ervaring van communicatie met Gigolo niet nemen. Het is niet nodig om jezelf de schuld te geven van kortheid. Uiteindelijk is dit een prachtige levenservaring die in de toekomst noodzakelijk nuttig is. Het belangrijkste is om twee keer niet op de hark te stappen.

Commentaar op Evgeny Ulgavchuk, beoefenaar, seksuoloog

, psychotherapeut:

Voor dergelijke relaties is specifieke grond altijd nodig. Van de zijkant van de vrouw is het beeld van een moeder. Onder de zakenvrouw zijn er veel met dergelijke kenmerken, omdat de moeder sterk moet zijn. Als ze ook geen kinderen heeft, bemoeilijkt het nog meer de situatie, en de vrouw zoekt soms onbewust naar “twee in één”: zowel man als een kind. Maar “op de vanger en het beest loopt. Dit is een psychotisch mannelijk kind. Dit is meestal het verwende “niet-herkende genie”. Hij bewaakt, kleding en manieren. Goed thuis in de vrouwelijke psychologie, klaar om de verwachte te geven.

Sommige mannen spelen de rol van niet alleen de “beginnersdichter”, maar ook de “echte kolonel” – hier die is voor iemand die geschikt is en wat meer in de vraag is.

In nieuwe relaties zijn geen haast waard. Het is belangrijk om informatie te maken over de persoon in het meest gedetailleerde en objectief: ouders, vrienden. Haast je niet om een ​​man voor jezelf te verenigen, geef geld, sleutels, auto. Vergeet niet dat Alphonse alleen alleen spelen en ze zijn in de

war door de aanwezigheid van extra mensen, zoals je vrienden. In dit geval geven ze vaak de voorkeur aan gehouden.

Contact Us