News

De meest ongelooflijke feiten over het orgasme

20 ongelooflijke orgasme feiten

Denk je dat je het

weet over seks? Onze

selectie van verbazingwekkende feiten geassocieerd met het orgasme zal je twijfelen! Leer van wat aandoeningen seksuele voldoening kunnen besparen, waarom hoge hakken bijdragen aan het bereiken van orgasme en waar is het waar dat hoogwaardige seks aanzienlijk verlengt.

Vrouwelijk orgasme

De Clitoris-kop bevat bijna tweemaal de zenuwuiteinden dan de peniskop: Ongeveer 8 duizend. tegen 4 duizend.

Vrouw vereist ongeveer 4 minuten, Om een ​​piek van seksueel plezier met masturbatie te bereiken, en 10-20 minuten, Om een ​​orgasme te krijgen tijdens geslachtsgemeenschap.

Vrouwelijk met 30% bereikt vaker orgasme als de voeten warm zijn.

Ongeveer 40% Vrouwen hebben moeite om orgasme te krijgen door seksuele handeling.

Elektrische vibrators zijn uitgevonden voor 10 jaar eerder dan stofzuiger en elektrische ijzers.

De gemiddelde duur van het vrouwelijke orgasme – 6-10 seconden. Sommige vertegenwoordigers van de prachtige helft – Ongeveer 20 seconden.

Schoenen met hoge hakken draagt ​​bij aan het bereiken van het orgasme. Wanneer een meisje hakken draagt, buigen haar voeten in dezelfde positie als wanneer de bovenkant van het seksuele plezier is bereikt.

In tegenstelling tot een man, kan een vrouw twee verschillende soorten orgasme ervaren – Clitime en vaginale. Ze verschillen in sensaties, zoals in elk geval verschillende zenuwen betrokken zijn.

Sommige experts zijn geclassificeerd 11 soorten vrouwelijk orgasme: clitoraal, vaginaal, orgasme punt g, inkjet orgasme, orgasme punt A (gebied op een diepte van 7-19 centimeter vanaf de ingang van de vagina), een uitlijningsorgasme (het meest afgelegen deel van de achterwand van de vagina), Orgasme punt u (een klein gevoelig gebied rond het urethra-kanaal), borst orgasme, oraal orgasme, huid orgasme, mentaal orgasme (tijdens het lezen van erotische proza ​​of films kijken).

Tijdens het orgasme produceert bijna 30% meer Immunoglobulin (eiwit die het lichaam helpt bij infecties). Ook actief gemarkeerde hormonen, het stimuleren van het werk van de hersenen, – adrenaline en cortisone.

Het grootste aantal vrouwelijke orgasmes geregistreerd door artsen voor een uur – 134.

Voltage tijdens het orgasme in sommige vrouwelijke vertegenwoordigers kan zo sterk zijn dat het leidt Tot verlies van bewustzijn.

Volgens verschillende gegevens, van 50 tot 70% Vrouwen simuleren orgasme.

Mannelijk orgasme

De gemiddelde man werpt weg Ongeveer 53 liter sperma.

Tijdens ejaculatie, de snelheid van de beweging van spermatozoa – 12.5 meter viagra drogist per seconde. Het is sneller dan de snelheid van de snelste persoon.

De optimale duur van geslachtsgemeenschap voor de meeste mannen – 7 minuten. Het is zo’n periode na penetratie is genoeg om orgasme te bereiken.

Tijdens ejaculatie in een man Dezelfde hersenzone is geactiveerd, Wat betreft de goedkeuring van verdovende stoffen (het gebied van de vergoeding).

Tijdens ejaculatie gebeurt een hormonale plons. Er wordt een groot aantal geproduceerd Prolactine – Hormoon veroorzaakt slaperigheid en vermoeidheid. Dat is waarom onmiddellijk na seks-slaap vooral zoet lijkt.

Taiwanese onderzoekers ontdekten dat reguliere seksessies (niet minder vaak een keer per week) de levensverwachting van een man verhogen tot 80 of meer jaar. Bovendien neemt bijna tweemaal het risico op overlijden van een beroerte af en neemt de waarschijnlijkheid van diabetes met 40% af.

Mannelijk Punt G Het is gebruikelijk om drie sites te bellen: het teugel van de voorhuid, het kruis (gebied tussen de anus en de testikels), evenals de prostaatklier.

Contact Us