News

Erogene zones van heren waar erogene zones op het lichaam van mannen

Gids over mannelijke erogene zones: word voor hem een ​​echte vieria-passie!

De belangrijkste erogene zone van een man – hersenen

, ongeacht hoe je het stimuleert – het belangrijkste is dat de man leuk is. En als zonder grappen, onderscheidt de erogene zones basis en suberogene.

Standaard erogene zones

Penis

De belangrijkste erogene zones van de mannen zijn op een penis – dit is voornamelijk het hoofd, huwelijksgegroef, naad en scrotum. Bovendien omvatten de erogene zones van het lid sponzen van urethra, ledenwangen, kleppen op basis van een lid, punt A en T.D.

Erogene zones worden alleen gestimuleerd door strijken van bewegingen, beter dan de hele palm. Gebruik voor alle stimulaties hier smeermiddel op siliconen – het is langer uitdroogt dan het water en biedt goede dia.

Scrotum

Het struikelblok blijkt vaak scrotum te zijn – als het meisje nog minder of minder weet hoe hij een lul goed moet stimuleren, dan gebeurt er een stupor met het scrotum.

Allereerst is het noodzakelijk om dat op het scrotum te weten zijn er maar liefst 7 erogene zones: het rechter- en linkerdeel van de onderkant, de linker en rechter delen van de bovenkant, linker- en rechterkant, het duwt. Om geen erectie te verliezen, kun je het scrotum niet schudden en de beweging maken. Ook voor betere stimulatie is het de moeite waard om een ​​smeermiddel te gebruiken.

Tijdens het stimuleren van erogene zones is het belangrijk om niet te proberen zijn eigen hand te imiteren – die bewegingen die een man uitvoert tijdens masturbatie, zijn ontworpen om snelle orgasme te verkrijgen, maar niet diep plezier kopen kamagra.

Vergeet ook geen eenvoudige regels:

  • Hoofd houdt van nadruk en duw.
  • Lid zou altijd een strakke singels moeten voelen.
  • U kunt geen contact met het lichaam onderbreken – zodra u uw hand verwijdert, gaat de opwinding naar de daling.
  • Het hoofdstel kan niet worden getrokken – het zal pijn veroorzaken.

Vaak kunnen erogene zones slapen, ze moeten wakker worden.

Zones in de voorsteden

Suburban Zones Men zijn pubis, nek, oren, binnenoppervlak van de handen en voeten, gebied rond de tepels en navel, vingers en benen.

Sub-erogene zones kunnen worden gestimuleerd door verschillende bewegingen van het opmerken van karperaandrijvingen of vingertoppen. Het is belangrijk om bewegingen te mengen, anders is de gevoeligheid verloren, het is ook beter om massageolie te gebruiken. Je kunt ook je ademhaling gebruiken: het is koud, dan heet.

Voet – de meest verborgen sub-monogene zone van een man. In Carrieses zijn ze meestal omzeilen, hoewel ze geconcentreerd zijn, veel punten die verantwoordelijk zijn voor de erectie, de productie van zaad en plezier. Een vrouw die een man kan leveren door een voetmassage zal hem voor altijd onthouden.

Start een voetmassage van de wassing. Droog ze vervolgens met een handdoek. Verplaatsingen moeten van boven naar beneden naar vingertips gaan. Massageolie gebruiken, mis dan de voet. Probeer de eenvoudigste handmatige technici te maken op de vingers van de mannen. De gemakkelijkste voor uitvoering hier is de “danser” -techniek: druk op je vinger (meestal een lid, maar zodra de massage-stop, dan de vinger) tussen de gebogen medium en indexvingers van je hand, bereiken we het einde, draaien, gaan naar beneden en ga zo maar door.

Stopmassage symboliseert geen inzending of vernedering – eerder, de extreme mate van zorg en vertrouwen. Immers, we geven echter om onze eigen benen? En tonen tederheid aan de benen van een man, zeggen we tegen hem dat we het volledig accepteren – samen met hakken.

Contact Us