News

Kies de beste melodieën voor seks!

Melodieën voor seks

Omdat seks in absolute stilte alleen in de ruimte kan zijn, moeten geluiden die het vergezellen, aan de zaak voldoen. De meest niet-succesvolle opties: kinderkinderen

schreeuwt van de binnenplaats, de buren over de muur, de stem van de sport-commentator op de radio. Pak de juiste muzikale begeleiding op voor je gelukkige momenten!

Hit Parade van de meest erotische composities

een. Die melodie of liedje, Dat klonk toen je met je vriend liefde voor de eerste keer hebt gemaakt. Associaties, zorg ervoor dat ze correct werken. TRUE, het is beter als het iets meer lyrisch is dan “vermoeid speelgoed slaap”.

2. "Bolero “Ravel. Het is niet bekend wat de woede was verloofd toen deze melodie in zijn hoofd is ontstaan, maar het tempo voor seks vraagt ​​ze gewoon een fantastisch. Poging!

3. "Rechtvaardigen mijn liefde »Madonna. Een erkend geslachts karakter van alle tijden en mensen kent veel over muziek voor seks. Het is echter beter om haar creativiteit van afgelopen jaren te gebruiken, bijvoorbeeld, de composities “rechtvaardigen mijn liefde”, erotisch, vogue en t.P. Deze muziek wordt gewaardeerd door cholerische liefhebbers.

4. Milen Farmer. Haar delicate lyrische composities staan ​​vol met “OOO-SIGHS”, en zelfs uitgevoerd in het Frans. En deze taal is al lang erkend als de meest sexy. Boer tijdens seks liever naar Sanguini.

5. Toryimos. Roodharige zangeres duidelijk voor melancholische. Een scherpe verandering van tempo, verbluffende zang en gladde melodieën – een uitstekende optie die onmiddellijk een intieme sfeer zal creëren.

6. Joe Cocker. Favoriete compositie strippers alle tijden kamagra en volkeren “Je kunt je hoed wonen op” uit de film “9 van 1/2 weken” is niet de enige achting. De hees lage stem van de oudere muzikant heeft een magische impact op alle leeftijden in liefde. De composities die in zijn albums zijn verzameld, zijn divers in geest, dus het zal zich niet vervelen voor cholerians of flegmatiek.

7. "Deuren “. Hun leunende liedjes geven de voorkeur aan “informeel”, een beetje gekke geliefden die weten hoe ze dun te voelen.

acht. Harry Mur. “Heb nog steeds de blues" – Klassiek blauw. Vrij droevige melodieën, maar als je onder de juiste stemming valt, doe dan de nacht onvergetelijk.

9. "Enigma ». Zelfs als je dezelfde compositie van hun compositie zet, is het ontelbare aantal keren, het is onwaarschijnlijk dat het moe wordt. Het belangrijkste – “Enigma” leidt niet uit de “zaak”, maar vraagt ​​een volledig fatsoenlijk tempo en ritme.

10. "Tijdperk “. Iemand weigert voortdurend te luisteren naar de intieme momenten van “Amenos” van deze groep. En iemand prikkelt plechtige motieven met drums. Vreemd maar het feit.

Contact Us