News

Voordat seks niet bereikt als je een van deze fouten herhaalt

Zorg voor een vrouw – Het is praktische kunst. Stap naar links, stap naar rechts – mislukking. Zelfs als je een professionele verleider bent, kun je een fatale fout toestaan, en de vis wordt van de viagra nl haak afgescheurd.

In feite zullen we niets nieuws voor je openen, herinneren er gewoon aan dat vrouwen niet in mannen kunnen tolereren.

En als u ten minste een pers als een wasbord hebt, waarover u uw vingers in het bloed kunt wissen, kunt u het gewenste niet bereiken als u iets overbodig of ongepast doet.

Hier zijn 4 dingen die een vrouw van je duwden.

Praten over financiën

Als uw relatie in een vroeg stadium van ontwikkeling is, is het geldonderwerp voor u taboe. Dit betekent niet alleen niet van toepassing hoeveel u verdient, maar om het onderwerp van geld helemaal niet te vergemakkelijken.

Vrouwen houden er niet van als ze zeggen dat in dit restaurant duur is, of dat je mooi moest zijn om vorig jaar op reis te gaan met mam, of dat je 3 salaris hebt uitgesteld om deze ring te kopen. Wanneer je niet bekend bent met een vrouw met een vrouw, dan het beïnvloeden van de financiële kant van de vraag, kijk je met janken of opscheppen.

Over de waarde van iets gesproken, hoe meer klagen op de overschatte prijs, kijk je naar de ziel, vertelt je over je prijzen en recente grote aankopen, – Je ziet eruit als een persoon die niets trots is.

Klachten

Je kunt je gevoelens en ervaringen altijd delen met je geliefde. Ja, een hechte persoon en zonder gesprekken zullen het begrijpen wanneer je een mislukte dag hebt gebeurd, soms woorden en niet nodig.

De man is op de man om alle problemen onafhankelijk op te lossen en niet klagen over en zonder zijn vrouw.

Op de tweede, op de derde of zelfs op de zevende data, uw verhalen over hard werken, het hoofd-degeneratie en in principe het moeilijke lot zien er goed en onwaardig.

Tips zonder actie

Als het meisje u vertelt over uw zaken of problemen, dan is het laatste wat ze van u verwacht te horen is de Raad. Voor advies heeft ze een moeder en een hele hordes vriendinnen. U bepaalt u ofwel de vraag, of als de vraag is opgelost – Niet in je kracht, luister stil naar haar en streelde het hoofd en haal

waterig.

Als, bijvoorbeeld op een wandeling die ze de hiel heeft overtreden, dan ga je naar de dichtstbijzijnde schoenenwinkel en koopt nieuwe schoenen aan haar, of je neemt je armen aan en neemt je mee naar huis. En laad haar lezing van half uur niet over het kiezen van de juiste schoenen en hoe belangrijk het er niet op bespaart.

Aandeel

In langdurige relaties is het toegestaan. Totale budget – Norma, maar niet op de eerste date. Als u het meisje ergens uit te nodigen, dan

betaal je voor. Zelfs als ze aandringt, moet u: in de diepten van de ziel, ze wil dat je standvastig blijven en de rekening betaalden onafhankelijk.

Als je ziet dat het meisje is ongemakkelijk als gevolg van geschillen over het betalen in een rij, betekent dit dat u nog niet voldoende vertrouwen gedragen. Het betekent dat ze in je acties betrapt, kijk of woorden ontevredenheid wat je moet betalen.

Als het meisje aan het einde van de datum niet op zichzelf was, dan is het waarschijnlijk je laatste vergadering.

Het gaat niet om geld, maar in de zorg die je hebt verstrekt. Beter om een ​​meisje met een zoet katoen in een park of warme chocolademelk thuis te behandelen, dan te bieden om een ​​account te delen in het beste restaurant van de stad.

Contact Us